Service
Wij vinden het uiterst belangrijk dat Mr illi op de juiste manier wordt ingezet. Daarom bieden wij uitgebreide begeleiding bij het dagelijks gebruik van Mr illi. Mocht je vragen, verzoeken of toevoegingen hebben, laat het ons dan gerust weten.
Installatie & workshop
De start van Mr illi gaat vaak gepaard met een installatie en een workshop op locatie. Tijdens deze sessie wordt Mr illi gepresenteerd aan zoveel mogelijk belanghebbenden. Bent u al klant en heeft u extra uitleg nodig? Laat het ons weten, dan plannen wij graag een datum in.
Installatie & workshop
Interesses doorvoeren
Wij vinden het belangrijk dat elke bewoner zich thuis voelt in een vertrouwde omgeving. Daarom houden we rekening met de interesses van de bewoners. Deze interesses kunnen via het portaal worden toegevoegd. Wij helpen graag bij het invoeren hiervan en leggen uit hoe dit jullie kan helpen en hoe je dit zelf kunt bijhouden.
Interesses doorvoeren
Volledig aanbod
Standaard is Mr illi uitgerust met een rijk aanbod aan content dat voortdurend groeit. Nieuwe muziek, video’s, spelletjes en activiteiten worden maandelijks automatisch toegevoegd aan Mr illi. Dit geldt ook voor aanpassingen in het dagprogramma. Mocht u zelf suggesties hebben voor aanvullingen op het aanbod, dan zullen wij ons uiterste best doen om deze te verwezenlijken.

Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Volledig aanbod
Onderhoud & support
Heeft u hulp nodig met de installatie? Heeft u een vraag over het portaal? Of loopt u ergens anders tegenaan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan jullie graag te woord en helpen jullie zodat Mr illi optimaal kan worden ingezet!

Tel: 020-2479333
WhatsApp: 0612455448
Mail: info@mrilli.nl
Onderhoud & support
Implementatie begeleiding
Soms kan het lastig zijn om een nieuwe techniek te implementeren in de zorg. Hoe eenvoudig de ontwikkeling ook is, bij veranderingen is soms hulp nodig. Het hebben van positieve ervaringen met Mr illi speelt hierbij een sleutelrol. Wij zijn uiterst gedreven om de juiste implementatiebegeleiding te bieden. Bovendien brengen wij geen kosten in rekening voor extra uitleg of training op locatie.
Implementatie begeleiding
Portaal van Mr illi
Via het portaal (mijn.mrilli.nl) kun je eenvoudig zelf aanpassingen en toevoegingen doen voor Mr illi. Voer hier de interesses van de bewoners in, zodat Mr illi nog gerichter content kan selecteren. Maak de agenda compleet voor een duidelijkere dagindeling en creëer je eigen fotoalbum.

Wij helpen jullie graag om wegwijs te worden met het portaal.


Portaal van Mr illi
Geen voorrijkosten
Wilt u graag dat wij een keer langskomen voor een demonstratie op locatie, of heeft u een extra uitleg nodig? Onze uiterst vriendelijke collega’s staan voor jullie klaar en wij brengen wij geen voorrijkosten in rekening.
Geen voorrijkosten
Inzicht in gebruik
Gebruikersgegevens zijn natuurlijk ideaal om te verifiëren of Mr illi daadwerkelijk de hulp is die je verwacht. Via het portaal van Mr illi kun je zelf monitoren hoe vaak Mr illi aanstaat en hoe het daadwerkelijk wordt ingezet. Welke video is populair? Wat wordt er het meest bekeken? Het is allemaal terug te vinden in het portaal van Mr illi. Daarnaast helpen wij jullie natuurlijk graag met de analyse van deze gegevens.
Inzicht in gebruik