image
image
Wat kan Mr illi?
  • 1. Aanpasbaar dagprogramma
  • 2. Oproepen van herinneringen
  • 3. Digitale dagbesteding
  • 4. Aanknopingspunten met bewoners
  • 5. JITAI
  • 6. Foto’s uploaden
Wanneer Mr illi wordt aangezet start deze automatisch op in het persoonlijke dagprogramma, bestaande uit video’s, foto’s en muziek die gekoppeld zijn aan de interesses van de bewoner. Met het dagprogramma zorgen wij voor structuur en herkenning. Het dagprogramma is gemakkelijk in te richten via het portaal.
Met Mr illi maken wij gebruik van herinneringen wat leidt tot herkenning. Als mensen met dementie verhalen vertellen over hun eigen leven, dan maakt het ze weer bewust van wie ze zijn. Dit kan heel goed zijn voor het zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het tonen van beeldmateriaal of het spelen van spelletjes dat herinneringen oproept bij de bewoners zet ze weer op de spreekwoordelijke praatstoel.
Digitale dagbesteding verwijst naar activiteiten en programma’s die door Mr illi worden aangeboden om bewoners en zorgprofessionals te betrekken en te ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Deze vorm van dagbesteding kan verschillende doelen dienen, waaronder sociale interactie, recreatie en het behoud van cognitieve vaardigheden.
Herinneringen aan dingen van vroeger die nog altijd vertrouwd voelen, zijn een mooi aanknopingspunt voor gesprekken als iemand dementie heeft. Bij het spelen van ons levensvragenspel leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Deze gespreksstof is later weer te gebruiken om iemand te kalmeren.
Het dagprogramma wordt continu aangepast aan de gebruiker, waardoor de dagstructuur van mensen met dementie wordt verbeterd met behulp van JITAI (Just-In Time Adaptive Interventions). Mantelzorgers en zorgprofessionals kunnen via het portaal aanpassingen doen in het dagprogramma van Mr illi, zoals bijvoorbeeld geheugensteuntjes en agenda afspraken.
Herinneringen ophalen door bijvoorbeeld samen te kijken naar oude vakantiefoto’s of foto’s bekijken van de kleinkinderen brengt de twinkeling weer terug in de ogen van de bewoner. Dit geeft de bewoner weer een gevoel van geborgenheid.
Uniek aanbod van video's tot leuke spelletjes
Onze filmploeg gaat regelmatig op pad om naar leuke en herkenbare plekken te gaan. Bijvoorbeeld het Koninklijk Theater Carré Amsterdam of het PSV stadion in Eindhoven. Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingen om een groot en divers aanbod te bieden voor elke gebruiker. Blijf op de hoogte van onze nieuwste video’s en maandelijkse updates.
Aanmelden nieuwsbrief
Uniek aanbod van video's tot leuke spelletjes
Mooie app voor ouderen

De mr illi app is een hele mooie app voor ouderen. De mensen achter het product zijn super klantvriendelijk, staan open voor suggesties. Als er je vragen hebt wordt je gelijk te woord gestaan en hebben ze alle tijd voor je en wordt je gelijk geholpen.

Baukje Stoker Interzorg de Hoprank
Geweldig!

Bij ons op het dagcentrum zijn zowel onze klanten als team heel enthousiast over de illi. Het heeft een uitgebreid aanbod voor ieder wat wils en je kunt er zelf ook foto’s of filmpjes op laten toevoegen.
Het team van illi is heel bevlogen en zijn altijd bereid om je te helpen. De illi is een aanrader voor iedereen.

Margo Boelens MeanderGroep de Dormig
Vandaag kwam Mike van illi tv vertellen…

Vandaag kwam Mike van illi tv vertellen over hun fantastische product.
Volgens mij mag dit in geen enkel zorgcentrum missen en brengt het grote vreugde bij de bewoners!
Het respect dat ouderen verdienen op hun hogere leeftijd kun je geven door mooie belevenissen en herinneringen samen her te beleven.

Marc Barends Hogeschool docent & Startup coach
Ze zijn aardig en zeer behulpzaam

Wij hebben nu al twee maanden Mister illi.
Dit is nog makkelijker in gebruik.
Illi staat veel meer aan nu.
Ik en onze bewoners zijn er heel blij mee.

Carla Laurens Oranjehoeck
Het contact is fijn en de service is…

Het contact is fijn en de service is snel. Het product gaat mee met de tijd en is makkelijk in gebruik. Feedback wordt goed naar geluisterd. De mensen van Mr. illi weten blijven zelf kritisch naar hun product kijken, waardoor deze steeds beter wordt.

Verpleeghuis Rotterdam
Het is een fantastisch apparaat met…

Het is een fantastisch apparaat met zeer veel mogelijkheden. Ook het contact met de medewerkers van de illi-tv is prima….bij vragen krijg je direct een antwoord en worden er dingen opgelost. De bewoners genieten ook elke keer weer van de leuke foto’s die je op de illi kunt laten plaatsen.
Een echte aanrader dus.

Sonja Hilhorst Dagelijks Leven (Den Helder)
Aanrader

Sinds kort zijn wij in het bezit van een illi-tv. Het contact met de medewerkers van illi-tv is echt fantastisch. Ze reageren snel en denken mee in oplossingen. Alles is mogelijk en de medewerkers hebben echt hart voor de zorg.

Tamara Renders Archipel Fleuriade (Eindhoven)
Top product en top service!

Illi tv is een prettig bedrijf. Vooral de bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid is opvallend goed. Het product sluit goed aan bij onze doelgroep en ze staan altijd open voor vernieuwing.

Annelies Blok Zorgpartners
Wat kost een Mr illi abonnement? Een abonnement is maandelijks opzegbaar en bij jaarlijkse betaling
geldt 10% korting. Bekijk de mogelijkheden
Bekijk de prijzen