450 Zorglocaties
845 Uitstaande producten
24 Onderzoeken uitgevoerd

Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Tegen deze hersenziekte is op dit moment geen medicijn beschikbaar. Met onderzoek proberen wij onze ‘warme technologie’ verder te ontwikkelen voor mensen met dementie.

Onderzoeken die wij hebben gedaan Wij werken samen met kennisinstellingen; HvA lectoraat Digital Life, TU/e, Fontys Hogeschool en JAIN. Hierbij voeren wij onderzoeksprojecten uit met als uiteindelijke doel om de kwaliteit van leven te verbeteren.
JAIN project
JAIN project AI technologie voor een betere zorg Sinds 2023 werken wij samen met JAIN. Waarbij onze missie is om alles te automatiseren wat in de nabije toekomst geautomatiseerd kan worden om mensen met dementie te ondersteunen bij het behouden van autonomie, zelfredzaamheid, geluk en kwaliteit van leven. Om dit te bereiken is het belangrijk om de […] Lees meer over dit onderzoek
Wie zorgt?
Wie zorgt? Ondersteuning bij eten en drinken Samen met UvA, HvA, TU/e, HAN, UU, Hilverzorg, Zuidzorg en DrieGasthuizenGroep doen wij het project “Wie zorgt?”. Door de inzet van slimme technologische innovaties, zoals een Intelligente Zorgomgeving kan de werkdruk sterk verminderd worden. Een Intelligente Zorgomgeving maakt gebruik van sensortechnieken en Artificiële Intelligentie (AI) en kan daardoor de leefpatronen en […] Lees meer over dit onderzoek
It takes a village to grow old
It takes a village to grow old Een artificial intelligence kunstwerk Samen met de TU/e, HvA, Leyden Academy, Stadsdorp Vondel/Helmers en WG-kunst doen wij het project “It takes a village to grow old”. Hierbij gaan wij ontmoetingen stimuleren in de Vondel/Helmers buurt in Amsterdam door gebruik te maken van een Artificial Intelligence kunstwerk. Sociale contacten en ontmoetingen in de buurt zijn namelijk […] Lees meer over dit onderzoek
Aanrader

Sinds kort zijn wij in het bezit van een illi-tv. Het contact met de medewerkers van illi-tv is echt fantastisch. Ze reageren snel en denken mee in oplossingen. Alles is mogelijk en de medewerkers hebben echt hart voor de zorg.

Tamara Renders Archipel Fleuriade (Eindhoven)
Ze zijn aardig en zeer behulpzaam

Wij hebben nu al twee maanden Mister illi.
Dit is nog makkelijker in gebruik.
Illi staat veel meer aan nu.
Ik en onze bewoners zijn er heel blij mee.

Carla Laurens Oranjehoeck
Mooie app voor ouderen

De mr illi app is een hele mooie app voor ouderen. De mensen achter het product zijn super klantvriendelijk, staan open voor suggesties. Als er je vragen hebt wordt je gelijk te woord gestaan en hebben ze alle tijd voor je en wordt je gelijk geholpen.

Baukje Stoker Interzorg de Hoprank
Het is een fantastisch apparaat met…

Het is een fantastisch apparaat met zeer veel mogelijkheden. Ook het contact met de medewerkers van de illi-tv is prima….bij vragen krijg je direct een antwoord en worden er dingen opgelost. De bewoners genieten ook elke keer weer van de leuke foto’s die je op de illi kunt laten plaatsen.
Een echte aanrader dus.

Sonja Hilhorst Dagelijks Leven (Den Helder)
Het contact is fijn en de service is…

Het contact is fijn en de service is snel. Het product gaat mee met de tijd en is makkelijk in gebruik. Feedback wordt goed naar geluisterd. De mensen van Mr. illi weten blijven zelf kritisch naar hun product kijken, waardoor deze steeds beter wordt.

Verpleeghuis Rotterdam
Top product en top service!

Illi tv is een prettig bedrijf. Vooral de bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid is opvallend goed. Het product sluit goed aan bij onze doelgroep en ze staan altijd open voor vernieuwing.

Annelies Blok Zorgpartners
Vandaag kwam Mike van illi tv vertellen…

Vandaag kwam Mike van illi tv vertellen over hun fantastische product.
Volgens mij mag dit in geen enkel zorgcentrum missen en brengt het grote vreugde bij de bewoners!
Het respect dat ouderen verdienen op hun hogere leeftijd kun je geven door mooie belevenissen en herinneringen samen her te beleven.

Marc Barends Hogeschool docent & Startup coach
Geweldig!

Bij ons op het dagcentrum zijn zowel onze klanten als team heel enthousiast over de illi. Het heeft een uitgebreid aanbod voor ieder wat wils en je kunt er zelf ook foto’s of filmpjes op laten toevoegen.
Het team van illi is heel bevlogen en zijn altijd bereid om je te helpen. De illi is een aanrader voor iedereen.

Margo Boelens MeanderGroep de Dormig
Het laatste nieuws
WIJdezorg Rhijndael spaart voor 6x Mr illi!
3 juli 2024 WIJdezorg Rhijndael spaart voor 6x Mr illi! > Lees het bericht
Blik achter de schermen bij illi Engineering!
11 maart 2024 Blik achter de schermen bij illi Engineering! > Lees het bericht
illi-tv in de finale van de JAIN challenge!
30 november 2023 illi-tv in de finale van de JAIN challenge! > Lees het bericht
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste video’s en de laatste nieuwtjes. Aanmelden nieuwsbrief