Van afstudeerproject tot bewezen oplossing voor mensen met dementie
Oprichters Ruurd Bell en Mike Oudshoorn hebben samen de studie Engineering, Design and Innovation gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam (2014). Tijdens hun minor Zorgtechnologie kwamen zij erachter dat het lastig is contact te maken met mensen met dementie, maar dat het wel lukt als je iets persoonlijks van iemand weet.
Ontdek ons team
Van afstudeerproject tot bewezen oplossing voor mensen met dementie
Van interactieve muur naar een streamingsdienst
Het eerste product was de Persoonlijke Interactieve Muur (PIM) in 2014. De muur werd getest op zorglocatie Vivium Naarderheem, en bleek een groot succes te zijn! In 2016 werd de interactieve muur verkleind tot een “Magisch Interactief Schilderij (MIS)” en was beschikbaar op een verrijdbare kar. In 2019 werd het jasje van het interactieve schilderij uitgedaan en was er alleen nog een “houten kastje” met tablet, genaamd; illi-tv. Momenteel staan er meer dan 850 illi-tv’s door heel het land. In februari 2024 is onze streamingsdinest Mr illi gelanceerd.
Meer over Mr illi
Van interactieve muur naar een streamingsdienst
Het contact is fijn en de service is…

Het contact is fijn en de service is snel. Het product gaat mee met de tijd en is makkelijk in gebruik. Feedback wordt goed naar geluisterd. De mensen van Mr. illi weten blijven zelf kritisch naar hun product kijken, waardoor deze steeds beter wordt.

Verpleeghuis Rotterdam
Aanrader

Sinds kort zijn wij in het bezit van een illi-tv. Het contact met de medewerkers van illi-tv is echt fantastisch. Ze reageren snel en denken mee in oplossingen. Alles is mogelijk en de medewerkers hebben echt hart voor de zorg.

Tamara Renders Archipel Fleuriade (Eindhoven)
Ze zijn aardig en zeer behulpzaam

Wij hebben nu al twee maanden Mister illi.
Dit is nog makkelijker in gebruik.
Illi staat veel meer aan nu.
Ik en onze bewoners zijn er heel blij mee.

Carla Laurens Oranjehoeck
Mooie app voor ouderen

De mr illi app is een hele mooie app voor ouderen. De mensen achter het product zijn super klantvriendelijk, staan open voor suggesties. Als er je vragen hebt wordt je gelijk te woord gestaan en hebben ze alle tijd voor je en wordt je gelijk geholpen.

Baukje Stoker Interzorg de Hoprank
Het is een fantastisch apparaat met…

Het is een fantastisch apparaat met zeer veel mogelijkheden. Ook het contact met de medewerkers van de illi-tv is prima….bij vragen krijg je direct een antwoord en worden er dingen opgelost. De bewoners genieten ook elke keer weer van de leuke foto’s die je op de illi kunt laten plaatsen.
Een echte aanrader dus.

Sonja Hilhorst Dagelijks Leven (Den Helder)
Geweldig!

Bij ons op het dagcentrum zijn zowel onze klanten als team heel enthousiast over de illi. Het heeft een uitgebreid aanbod voor ieder wat wils en je kunt er zelf ook foto’s of filmpjes op laten toevoegen.
Het team van illi is heel bevlogen en zijn altijd bereid om je te helpen. De illi is een aanrader voor iedereen.

Margo Boelens MeanderGroep de Dormig
Top product en top service!

Illi tv is een prettig bedrijf. Vooral de bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid is opvallend goed. Het product sluit goed aan bij onze doelgroep en ze staan altijd open voor vernieuwing.

Annelies Blok Zorgpartners
Vandaag kwam Mike van illi tv vertellen…

Vandaag kwam Mike van illi tv vertellen over hun fantastische product.
Volgens mij mag dit in geen enkel zorgcentrum missen en brengt het grote vreugde bij de bewoners!
Het respect dat ouderen verdienen op hun hogere leeftijd kun je geven door mooie belevenissen en herinneringen samen her te beleven.

Marc Barends Hogeschool docent & Startup coach
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de
hoogte van onze nieuwste video’s en de laatste nieuwtjes.
Aanmelden nieuwsbrief