Mr illi helpt bij Quarijn woonzorglocatie De Weijer!
Bekijk hoe de televisie app Mr illi de bewoners en de verzorgers van Quarijn woonzorglocatie De Weijer helpt🏥📺🍀 Wil jij ook meemaken of Mr illi kan helpen bij jullie zorglocatie? Probeer het uit met de gratis proefperiode.
Het mooie effect van Mr illi voor thuiswonende ouderen
In deze video zie je Harrie & Maaike, die de Mr illi app als een van de eerste gebruikers in huis hebben.
De impact van Mr illi bij zorglocatie Villa Astra
In deze video delen we de positieve effecten van Mr illi op het leven van Anne bij zorglocatie Villa Astra van Stepping Stones.
Trots op het succes van illi bij ZINN – De Dilgt!
Bekijk in deze video hoe de bewoners van ZINN woonzorg locatie De Dilgt, genieten en zich betrokken voelen bij de illi-tv.
De ervaring van Compartijn Huize de Regentes met illi-tv
In deze video vertelt leefplezier coach en vrijwilligers coördinator Marijke Goedhart hoe de illi-tv spontaan zorgt voor diepgaandere gesprekken en voornamelijk voor verbinding tussen de bewoners en zorgmedewerkers.
Florence Mariahoeve beleeft magische momenten met illi-tv!
Bekijk in deze video hoe activiteitenbegeleiders Sathi en Jolanda de illi-tv inzetten om herkenning en contactmomenten te verbeteren tussen bewoner en medewerker.
Wij maken video’s voor mensen met dementie
Wij van illi maken video’s voor mensen met dementie om de drukke televisie te vervangen. Bekijk deze video, waarom wij herkenbare plekken filmen voor deze doelgroep.
WelThuis – Wilgehoven op elke woonkamer een illi-tv!
In deze video vertellen medewerkers en een mantelzorger, waarom zij de illi-tv zo geweldig vinden!
De ervaring van Noorderbreedte – Westerpoort met illi-tv
Iets wat je in de winter nodig hebt… Met de letter ‘O’. Bij Noorderbreedte Westerpoort weten ze het antwoord! Bekijk hier de video over hun ervaring met de illi-tv.
Amélie is enthousiast over de illi-tv!
Zijn jullie net zo enthousiast over de illi-tv als Amélie van Stepping Stones – Villa van Oranje?
Innovatiefonds Zorg en Welzijn
Met het ‘Innovatiefonds Zorg en Welzijn’ van de Gemeente Amstelveen, werken wij aan de doorontwikkeling van illi-tv! Dit in samenwerking met inwoners van de gemeente, Amstelring en de Hogeschool van Amsterdam (HvA).